Elérhetőségek

Illés Nyomda

Cím: 9028 Győr,
Erfurti út 60.
Telefon: +36309278528, +3696528694
E-mail: info@illesnyomda.hu
Nyitvatartás


3D UV LAKK – JETVARNISH 3DS


Elkészültek a mintakönyvek, melyek igényelhetők elérhetőségeink valamelyikén.
Keressen minket bizalommal!

Nem akadály többé a gyönyörű munkák előállítása.

A JETVARNISH 3DS segítségével olyan látványos és ellenállhatatlan munkák készíthetők, melyek egyből felkeltik az ügyfelek figyelmét. A JETVARNISH 3DS használatával egyszerűen hozhatók létre lakkozott nyomatok, lakkal kiemelt részek, vagy 3D effektek – amelyek mindegyike lehetővé teszi a vonzóbb, élénkebb és tapintható termékek elkészítését.

Az új lakkal és a Konica Minolta nyomtatófejekkel egyszerűen készíthetőek 3D effektek laminált felületeken vagy közvetlen a toneren. A változóadat opcióval pedig teljesen megszemélyesített anyagok készíthetők, így nagyobb hatás érhető el a direkt marketing kampányokban.

A gép második egysége pedig egy fóliázó egység, ami különböző színű és hatású felületnemesítést tesz lehetővé, arany, ezüst vagy egyéb választott színben. Ez a megoldás teszi még látványosabbá a 3D effekteket.

A JETVARNISH 3DS egy teljesen digitális megoldás, így minden ügyféligénynek képes megfelelni, továbbá időt és pénzt spórol meg.

MAGAS TERMELÉKENYSÉG

A JETVARNISH 3DS egy egymenetes UV spot lakkozó eszköz, mely nagy sebességgel és magas termelékenységgel rendelkezik. Óránként akár 2 298 A3-as oldal lakkozható.

A DIGITÁLIS MEGOLDÁS ELŐNYEI

A JETVARNISH 3DS segítségével közvetlen bevonatolhatók a digitális nyomatok 3D UV lakkal. A speciális lakknak és a lakkvastagság változtathatóságának köszönhetően minden ívnek egyedi és különleges kinézetet, tapintást lehet adni. A lakk vastagságát az ügyfél szükségletei szerint rugalmasan lehet állítani. A JETVARNISH 3DS ideális a jövedelmező rövid és közepes volumenű munkákhoz.

UV INKJET TECHNOLÓGIA

Az MGI egyedi tintasugaras technológiájának és a Konica Minolta Drop-on-Demand piezoelektronikus nyomtatófejeinek kombinálása biztosítja a magas minőséget az első oldaltól az utolsóig. A Konica Minolta tintasugaras nyomtatófejei képesek akár a 0,5 mm-es vonalak, akár a teljes ív nyomtatására.

REGISZTRÁCIÓS KAMERÁK

A JETVARNISH 3DS fel lett szerelve automatizált regisztrációs kamerákkal (ARC), a két telepített kamera egy saját szabadalmaztatású nyomkövető rendszerrel végzi a menet közbeni lakkozási regisztráció kalibrálását ívről ívre. Az első kamera érzékeli a vágójeleket és az eltérésnek megfelelően igazítja az íveket X és Y irányban. A második kamera a papír ferdeségét érzékeli és ezt korrigálja.

OFSZET ÉS DIGITÁLIS NYOMATOK LAKKOZÁSA

A JETVARNISH 3DS képes lakkozni tonerre, ofszet nyomatokra, valamint laminált és laminálatlan felületekre, így a berendezés sokkal rugalmasabban használható.

A bővebb információért és mintákért keressen meg minket személyesen vagy az alábbi elérhetőségeinken:

Illés Nyomda

Győr, Erfurti u. 60. 9028

Telefon: (96) 528 694

Mobil: (30) 497 2570

www.illesnyomda.hu
Vissza az előző oldalra!
Illés Nyomda - MagyarIllés Nyomda - Angol